תכנית "בתיאבון"
תכנית "בתיאבון - מדיניות מזון עירונית" של הרשות לאיכות סביבה וקיימות, מקדמת את העלאת המודעות והנגישות למזון בריא ומקיים, תוך התבססות על עקרונות התזונה הים תיכונית וקשת המזון של משרד הבריאות.
באוקטובר 2015 הצטרפה עיריית תל אביב-יפו לערים המובילות בעולם המקדמות תזונה בריאה ומקיימת, וחתומה מאז על "אמנת מילאנו למזון בעיר (Milan Urban Food Policy Pact - MUFPP)". התכנית מקדמת את עקרונות האמנה: אבטחת רווחה וביטחון תזונתי, נגישות למזון בריא ומקיים, חינוך לקיימות, הפחתת בזבוז מזון וצריכת מזון מקומי.
תוכנית "בתיאבון" פועלת בשיתוף פעולה עם כל היחידות העירוניות ועם עמותות ומשרדים ממשלתיים כגון: משרד הבריאות, התוכנית הלאומית "אפשריבריא", המשרד להגנת הסביבה, משרד החינוך, משרד החקלאות, הפורום הישראלי לתזונה בת קיימא, ארגון לקט ישראל, ארגון לתת TNS, ועוד.