בקורס לומדים המשתתפים איך לגשת למטבח באהבה, כיצד לתכנן נכון את השבוע, לחסוך כסף, לבשל אוכל טעים ובריא בתוך קצב החיים המהיר ועל הדרך גם להטיב עם הסביבה והעתיד שלנו. התנהלות נכונה במטבח מורכבת מ-4 פעולות עיקריות שהן: תכנון, קניות, אחסון ובישול.
התנהלות נכונה בכל אחת מהפעולות יעזרו לנו לצמצם בזבוז מזון, לחסוך כסף, להנות מאוכל טעים, לשמור על הסביבה והבריאות שלנו. לפניכם מגוון טיפים ומתכונים שיעזרו לצמצם בזבוז מזון במטבח הביתי:
• למידע נוסף>
• למידע על ירקות עונתיים>